Arne Woythal

har 40 års erfaring fra politiet. Siden han blev ansat i 1981, har han beskæftiget sig med flere grene af politiets arbejde, men de seneste 25 år har det været drabsefterforskning, der har været hans metier, så derfor kender han dette miljø indgående. Den viden har han bragt ind i sit forfatterskab.

Han debuterede i 2016 og har siden skrevet fem krimier i Rasmus Berg-serien.

Første bind i den nye Kongsvig-serie, Mysteriet om Jenny, udkom i 2021. Siden er andet bind Müllers Dagbog kommet til. Tredje bind i serien kommer i efteråret 2023. 

Herudover har han skrevet øjenvidneberetningen I Krig Med Politiet om tiden som mentor for kriminalpolitichefen i Gerehsk i Afghanistan. 

Udover to missioner i Afghanistan har Arne Woythal været udsendt for politiet til en lang række lande, herunder Kosovo, Irak, Libanon, Sydafrika, Malawi, Rwanda, Kenya, Sydsudan samt Ghana, og han har i en periode også fungeret som leder af Sydgrønlands Politi. 

Endvidere har Arne Woythal skrevet en biografisk bog med sin fars historie som krigssejler under Anden Verdenskrig, Fra Murmansk til Stillehavet

Ved siden af sine bøger har Arne Woythal også skrevet noveller, debatindlæg og kronikker. 

Del siden