6 roser

"Et formidabelt plot."

Krimiormen

...

"En rigtig “hyggekrimi” til dem der elsker at gætte med, på et uigennemskueligt mysterie."

Bogfidusen 

...

"Særdeles god og spændende krimi."

Findals Krimiside

 

Lektørudtalelse

"En gennemført og uovertruffen krimi, som varmt kan anbefales. Bogen er underholdende og spændende fra første til sidste side, det er virkelig en pageturner ... "

DBC

Lektørudtalelse:

"Yderst velfortalt og velformidlet bog, som både beretter om vigtige begivenheder i krigens gang og giver et personligt indblik i en dansk sømands begivenhedsrige liv. Bogen fremhæver samlet set også den store indssats, danske søfolk gjorde i løbet af krigens 5 år."

DBC, juli 2020

Lektørudtalelse

"Fængende krimi, hvor forfatteren vellykket øser af sin egen erfaring som udsendt kriminalassistent, og hvor det er interessant at følge den sociale dynamik i det tætte samfund, som ofte på forhånd desværre dømmer den som er anderledes som en oplagt skyldig."

DBC

 

 

Lektørudtalelse

"Sikke en historie! Og sikke nogle oplevelser Arne har med i bagagen. Bliv fluen på væggen når der fortælles om møder af forskellige karakter og vær med når Arne fortæller om angreb, der er så velbeskrevet at kuglerne nærmeste suser om ørerne på læseren."

DBC 

Lektørudtalelse

"Bogen er elementært spændende og forfatterens politimæssige baggrund fornægter sig ikke."

DBC

Lektørudtalelse

 

"Den hollandske forbindelse" vinder især ved forfatterens kendskab til politiets arbejde i kraft af hans egen ansættelse i etaten. Derudover er det tydeligt, at forfatteren har stort kendskab til lokalmiljøet på Vestegnen."

DBC

Lektørudtalelse

"Rutinerne i forbindelse med opklaringsarbejdet og den særlige jargon mellem betjentene virker autentisk og er med til at øge læseoplevelsen. Woythals mange års tjeneste hos politiet kommer ham her til gode, og det er klart bogens force. Hovedpersonen Berg er fint portrætteret og forsynet med mange facetter."


DBC