Arne Woythal

arbejder til daglig som kriminalassistent i Københavns Vestegns Politi. Siden han i 1981 blev ansat i politiet, har han beskæftiget sig med flere grene af politiets arbejde, men de seneste 25 år har det været drabsefterforskning, der har været hans metier, så derfor kender han dette miljø indgående. Den viden har han bragt ind i sit forfatterskab. 

I 2016 debuterede han med krimien De Dræbtes Advokat, der bragte en ny dimension ind i genren. Den blev i 2017 fulgt op af Den Hollandske Forbindelse, siden af Gribbene fra Sofia og senest Under Nordlys

Herudover har han skrevet øjenvidneberetningen I Krig Med Politiet om tiden som mentor for kriminalpolitichefen i Gerehsk i Afghanistan. 

Udover to missioner i Afghanistan har Arne Woythal været udsendt for politiet til en lang række lande, herunder Kosovo, Irak, Libanon, Sydafrika, Malawi, Rwanda, Kenya, Sydsudan samt Ghana, og han har i en periode også fungeret som leder af Sydgrønlands Politi. 

Endvidere har Arne Woythal skrevet en biografisk bog med sin fars historie som krigssejler under Anden Verdenskrig, Fra Murmansk til Stillehavet

Du kan følge Arne Woythal forfatter på Facebook:

https://www.facebook.com/forfatterArneWoythal

 

 

 

Næste krimi ...

Femte bind i serien om Rasmus Berg og Drabsafdelingen Skrædderen fra Bagdad kommer i efteråret 2020.