Filmpremiere

Søndag den 6. juni 2021 havde filmen "Havets Frihedskæmpere" af Jens Pedersen premiere i Mindelunden i København for et indbudt publikum. Filmen baserer sig bl. a. på Fra Murmansk til Stillehavet.

Filmen kommer snart på landsdækkende tv samt på Filmstriben.dk 

Bogen kan købes hos Byens Forlag: https://byensforlag.dk/vare/fra-murmansk-til-stillehavet/

 

 

Arne Woythal

har 40 års erfaring fra politiet. Siden han blev ansat i 1981, har han beskæftiget sig med flere grene af politiets arbejde, men de seneste 25 år har det været drabsefterforskning, der har været hans metier, så derfor kender han dette miljø indgående. Den viden har han bragt ind i sit forfatterskab. 

I 2016 debuterede han med krimien De Dræbtes Advokat, der bragte en ny dimension ind i genren. Den blev de følgende år fulgt op af Den Hollandske Forbindelse, Gribbene fra SofiaUnder Nordlys og nu senest Skrædderen fra Bagdad.  

Herudover har han skrevet øjenvidneberetningen I Krig Med Politiet om tiden som mentor for kriminalpolitichefen i Gerehsk i Afghanistan. 

Udover to missioner i Afghanistan har Arne Woythal været udsendt for politiet til en lang række lande, herunder Kosovo, Irak, Libanon, Sydafrika, Malawi, Rwanda, Kenya, Sydsudan samt Ghana, og han har i en periode også fungeret som leder af Sydgrønlands Politi. 

Endvidere har Arne Woythal skrevet en biografisk bog med sin fars historie som krigssejler under Anden Verdenskrig, Fra Murmansk til Stillehavet

 

 

 

Ny krimiserie på vej

I øjeblikket arbejder jeg på en triologi om drabsefterforsker Ringgaard fra København, som bliver landbetjent i den fiktive sydøstsjællandske havneby Kongsvig. Her finder han et tilsyneladende harmonisk samfund, hvor folk er venlige og hjælpsomme. Det går dog hurtigt op for ham, at det hele ikke er den rene idyl i det lille samfund, for nogle bærer rundt på grumme hemmeligheder.

Første bind kommer i efteråret 2021.